Grupno pjevanje

Program grupnog pjevanja osmišljen je za polaznike koji već pjevaju u nekom vokalnom sastavu ili bendu, a i za one koji iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti prisustvovati individualnoj poduci pjevanja.

Grupno pjevanje već formiranim sastavima podiže kvalitetu zajedničkog pjevanja, međusobnog slušanja te muziciranja kao krajnjeg produkta.

Fokus našeg rada je na poboljšanju dosadašnje pjevačke tehnike kroz upoznavanje OSNOVA TEHNIKE PJEVANJA te proširenje pjevačkog repertoara u raznim žanrovima s naglaskom na razvoj kvalitete tona, opsega i pjevačkog stila.
Naš program pokriva niz pažljivo odabranih materijala i vježbi kojima želimo osigurati ugodu u Vašem pjevačkom napretku.

PODUKA PRI GRUPNOM TEČAJU SADRŽI:

  • razvijanje Vaše sposobnosti pjevanja u skladu s harmonijom
  • potpuno razumijevanje glasovnog i pjevačkog mehanizma
  • usvajanje znanja kako i kojim načinima postići dobru vokalnu izvedbu te na koji način pjevati upotrebljavajući glas na siguran i zdrav način
  • istraživanje širokog repertoara pjesama u svim glazbenim stilovima
  • razvijanje povećane pjevačke sigurnosti u tehniku i izvedbu

NAŠ PRISTUP

Grupe se formiraju do maksimalnog broja od 5 polaznika.

Prijaviti se mogu pjevački ili drugi glazbeni sastavi, a  i pojedinci koji se nadalje pridruže već formiranoj grupi.

Svaka lekcija pjevanja počinje s upjevavanjem (zagrijavanjem glasnica i mišića kojima pokrećemo naš pjevački instrument) prije nego se prijeđe na otkrivanje i upoznavanje ključnih vokalnih tehnika i pristupa kojima razvijamo Vaše povjerenje u pjevačke i glazbene sposobnosti.
Snaga i fleksibilnost Vašega glasa će rasti te ćete istovremeno postići kontrolu i samopouzdanje pri pjevanju.

Ne zaboravimo da ćete se pritom zabaviti i upoznati nove ljude.