Osnove tehnike pjevanja

Program Osnove tehnike pjevanja namijenjen je polaznicima koji već nastupaju ili se aktivno bave pjevanjem, a nisu se susreli sa sustavnim školovanjem pjevačke tehnike.

Fokus našeg rada je na poboljšanju dosadašnje pjevačke tehnike kroz upoznavanje OSNOVA TEHNIKE PJEVANJA te proširenje pjevačkog repertoara u raznim žanrovima s naglaskom na razvoj kvalitete tona, opsega i pjevačkog stila.

Naš program pokriva niz pažljivo odabranih materijala i vježbi kojima želimo osigurati ugodu u Vašem pjevačkom napretku.

PODUKA U OVOM PROGRAMU SADRŽI:

primjenu raznih vokalnih vježbi kojima ćemo razvijati opseg Vašeg glasa te poboljšati ton

· razvijanje Vaše sposobnosti pjevanja u skladu s harmonijom,

· potpuno razumijevanje glasovnog i pjevačkog mehanizma,

· usvajanje znanja kako i kojim načinima postići dobru vokalnu izvedbu te na koji način pjevati upotrebljavajući  glas na siguran i zdrav način,

· istraživanje širokog repertoara pjesama u svim glazbenim stilovima,

· razvijanje povećane pjevačke sigurnosti u tehniku i izvedbu.

Polaznici će tijekom godine naučiti pjevati 8 do 12 pjesama, koje će imati priliku izvesti na našim internim produkcijama.

NAŠ PRISTUP

Svaka lekcija pjevanja počinje s upjevavanjem (zagrijavanjem glasnica i mišića kojima pokrećemo naš pjevački instrument) prije nego se prijeđe na otkrivanje i upoznavanje ključnih vokalnih tehnika i pristupa kojima razvijamo Vaše povjerenje u pjevačke i glazbene sposobnosti.

Snaga i fleksibilnost Vašega glasa će rasti   te ćete istovremeno postići  kontrolu i samopouzdanje pri pjevanju.

Ne zaboravimo da ćete se pritom zabaviti i upoznati nove ljude.